Protože každá pokožka reaguje na UV záření jinak, nabízíme v TOP SUN solárních studiích solária různých výkonnostních a komfortních tříd.

Solária třídy  BASIC  jsou určena pro kožní typy  2-4, pro delší pobyt a jsou cenově nejvýhodnější. Tyto přístroje jsou vhodná pro začátečníky a udržování již dosaženého opálení. Oblíbená jsou u zákazníků,     kteří rádi relaxují, odpočívají a prohřejí se, především v zimním období.

Solária třídy  COMPACT  jsou určena pro kožní typy  2-4.  Již tato solária jsou vybavena prvky komfortních tříd. Dobrý poměr výkon, cena, pohodlí.

Solária třídy  COMFORT  jsou určena pro kožní typy  3-4.  Tato solária jsou vhodná pouze pro již předopálenou pokožku a vybavena funkcemi vyšších tříd. Ideální též v letním období, kdy díky vyššímu výkonu zkrátíte opalovací čas.

Solária třídy  EXKLUSIVE  jsou určena pro kožní typy  3-4.  Tato solária jsou vhodná již pouze pro předopálenou pokožku. Elektronicky řízená nejmodernější solária s maximálním rovnoměrným opalovacím efektem, komfortem a opalovacím prostorem, disponují funkcemi nejvyšších tříd.

V  Top Sun  solárních studiích můžete důvěřovat špičkové kvalitě solárií německých značek KBL a  ErgolinePřístroje jsou konstruovány podle nejaktuálnějších poznatků v oblasti technologie opalování a byly vyvíjeny ve spolupráci s dermatology. O vyjimečný zážitek z opalování se postará moderní design přístrojů. Dopřejte si čas klidu a relaxace k načerpání nových sil, zdravého (decentního) opálení a získání potřebné dávky vitamínu D.